Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

αντιγήρανση

Posted in

Μεσοθεραπεία MTS
Διάρκεια Θεραπείας:  1 ώρα

Η μέθοδος Micro-needling δημιουργεί μικρές διόδους στην κεράτινη στιβάδα του δέρματος, έτσι ώστε ενεργά συστατικά τα οποία εφαρμόζονται στο δέρμα μετά την χρήση του MTS, όπως βιταμίνη Α, πεπτίδια και αντιοξειδωτικά, να φτάνουν στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος, αυξάνοντας έτσι την αποτελεσματικότητά τους στο μέγιστο βαθμό.

Επιπλέον, το micro-needle εισχωρεί στην επιδερμίδα και το χόριο, βοηθώντας έτσι τους ινοβλάστες να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη.
Δίνει έτσι άριστα αποτελέσματα σε ρυτίδες και λεπτές γραμμές, σε σημεία με χαλάρωση, σε ουλές, ραγάδες, υπερμελάγχρωση και κυτταρίτιδα. Βελτιώνει θεαματικά την υφή και τον τόνο του δέρματος.
Η εφαρμογή του είναι απόλυτα ασφαλής, χωρίς να προκαλούνται βλάβες στο δερματικό ιστό, και το δέρμα αναπλάθεται πολύ γρήγορα.


Ozonage

Διάρκεια Θεραπείας:  1 ώρα

Η σειρά Ozonage είναι ένα  πολύ-επίπεδο σύστημα που συνδυάζει τη βαθιά ανανέωση, τη διεξοδική απομάκρυνση των τοξινών από το δέρμα , την ενεργοποίηση των κυττάρων του δέρματος, ακόμα και την αναστολή κάποιων βιολογικών λειτουργιών.

Ενεργό όζον, Α-υδροξυοξέα, κέτο-υδροξυοξέα, πολύ-υδροξυοξέα τελευταίας γενιάς,  πεπτίδια ενεργοποίησης και απενεργοποίησης των βιολογικών αντιδράσεων (όπως το MATRIX 3.000, το DERMAXIL, το Syn-Ake, το SYN-COLL και ηArgirelline), εγγυώνται το άμεσο και μόνιμο αποτέλεσμα σε προβλήματα ακμής , Φώτο-γήρανσης, Ουλές, σημάδια, δυσχρωμίες και ρυτίδες.

                                 

Genesis
Διάρκεια Θεραπείας:  1 ώρα

Η σειρά Genesis είναι ο ιδανικός συνδυασμός σύγχρονης τεχνολογίας και φύσης. Έχει ως στόχο τη δημιουργία εξειδικευμένων επιστημονικά θεραπειών, για την ολική αναγέννηση του δέρματος. Στοιχεία όπως η υδροξυπρολίνη και η προλίνη, προστατεύουν τον ιστό του δέρματος, ενυδατώνουν και αναζωογονούν. Σφαιρίδια καθαρού υαλουρονικού οξέος προσφέρουν άμεσο γέμισμα των ρυτίδων και οφέλη μακράς διάρκειας.


Πολύ-πεπτίδια και πεπτίδια νέας γενιάς εμποδίζουν τη σύσπαση των μυών των ρυτίδων ενώ ταυτόχρονα παρέχουν ισχυρή λειαντική και αντιγηραντική δράση. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πολλά στοιχεία που περιέχει η σειρά Genesis, για ένα άψογο, υγιές και λαμπερό πρόσωπο, ικανό να παραμείνει άθικτο στο πέρασμα του χρόν
ου.

0 σχόλια :